Over Lekker Budget

Lekker Budget
Op LekkerBudget.nl vind je gemakkelijke, lekkere budget recepten.

Voor wie
Lekker Budget is er voor mensen die van lekker eten houden, maar niet veel geld (over) hebben voor dure boodschappen. Wil je lekker eten én budget overhouden om van de andere dingen in het leven te genieten? Probeer dan eens de recepten of weekmenu’s van Lekker Budget.

Wie ben ik
Ik ben Rianne, 27 en hou van koken. Ik ben geen kok, maar vind het enorm leuk om in de keuken te staan en mezelf en anderen te verrassen met lekker eten; ook op gewone werkdagen.

Rianne
Rianne

Dit blog ben ik begonnen omdat ik in mijn omgeving veel mensen hoor zeggen dat de boodschappen steeds duurder worden en ze per week (te) veel geld uitgeven aan boodschappen. Ook hebben mensen vaak wel zin in lekker eten, maar door een druk leven geen tijd  of zin om uren in de keuken te staan. Op Lekker Budget plaats ik goedkope, lekkere en gezonde recepten. De recepten zijn allemaal gemakkelijk op een werkdag te bereiden.

De recepten
De recepten zijn gemakkelijk te bereiden, zodat je na je lange werkdag geen uren in de keuken hoeft te staan. Alle recepten op dit blog heb ik zelf gekookt of bij andere mensen gegeten.
Mocht er onverhoopt een recept op de blog staan waar jij de rechten op hebt, stuur me dan een mailtje via lekkerbudget@gmail.com. Dan verwijder ik dat recept.

Samenwerking
Ik vind het leuk om met u samen te werken!  Wilt u dat ik een gastblog schrijf of uw product review? Of heeft u een ander voorstel? U kunt met mij in contact komen via lekkerbudget@gmail.com.

Suggesties?
Heb je zelf een  budget recept voor op deze blog? Leuk, ik probeer graag nieuwe recepten uit! Je mag me je recept sturen via lekkerbudget@gmail.com. Ik ga het recept eerst zelf uitproberen en plaats hem daarna eventueel hier op de blog.

De afbeeldingen

Op deze site staan twee soorten afbeeldingen:

  • Rechtenvrije afbeeldingen van http://www.pixabay.com
  • Foto’s waar ik alle rechten op heb, omdat ik ze zelf genomen heb.

Mocht er onverhoopt een afbeelding op deze website staan waar jij de rechten op hebt, e-mail mij dan via lekkerbudget@gmail.com. Ik verwijder deze afbeelding dan van mijn blog.

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s