Gele rijst met tuinerwten, loempia, atjar en saté

Zin in een snel rijstgerecht? Probeer dit recept dan eens! €6,07 voor 4 personen (Jumbo).

Ingrediënten

  • Pak gele rijst
  • 4 pakjes kipsaté stokjes
  • 1 pak Vietnamese loempia’s
  • 2 zakken tuinerwten/doperwten van 450 gram
  • 1 pot atjar tjampoer (zoetzure Indonesische groenten)

Bereiding
Dit recept is uitermate gemakkelijk te bereiden.

image
Deze loempia’s heb ik dit keer gekozen.

Je hoeft alleen maar de rijst, saté en loempia’s te bereiden volgens de aanwijzingen op de verpakking en de erwten te verwarmen.

image

image
Ik maak de loempia’s in de oven klaar. Gezonder dan frituren!

Leg het allemaal leuk naast elkaar op een bord, of schep alles in verschillende schaaltjes, zodat je allemaal verschillende bakjes eten op tafel hebt staan. Dat ziet er bont uit en het lijkt alsof je flink je best gedaan hebt in de keuken!
image

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s