Vega spaghetti met mozarella

Simpele pasta; lekker in zijn eenvoud. €6,- voor 4 personen als je bij de AH inkoopt.

Ingrediënten voor 4 personen

– 75 gr rucola

– 250 gr tomaat

– 400 gram spaghetti

– 1 bolletje mozarella

– 2 el kappertjes

– basilicum (liefst vers, maar gedroogd uit een potje mag ook)

Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de tomaat en mozarella. Giet de spaghetti zodra het klaar is af. Meng de tomaten, basilicum en kappertjes door de spaghetti heen. Doe de spaghetti in een koekenpan met een scheutje olie of bakboter. Bak het twee minuten op zacht vuur. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen. Schep de spaghetti in 4 diepe borden. Strooi de stukjes mozarella en de rucola eroverheen.

Eet smakelijk!

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s