Ochtendmisselijkheid

We zijn in verwachting van ons eerste kindje! De radiostilte van de laatste maanden kwam door ochtendmisselijkheid en vermoeidheid. De ochtendmisselijkheid die zich overigens ook ’s middags en soms zelfs ’s avonds aandiende.

Baby

Goed, dat heb ik ook weer overleefd en het grote genieten is begonnen. Frisse moed, vanaf morgen een nieuwe smartphone om mooie foto’s mee te maken en vanaf volgende maand ook nog eens een nieuwe keuken. Want omdat we hier niet genoeg plek voor ons kleintje hebben, verhuizen we straks naar een eengezinswoning met tot mijn grote plezier een open keuken :)! Ons kleintje verwachten we half september.

Helemaal met een baby erbij vind ik het een leuke uitdaging om op de spreekwoordelijke kleintjes te letten en lekkere budgetrecepten te koken. Ik wil ook in de loop van het jaar beginnen met weekmenu’s.

Maar nu eerst voorzichtig een paar recepten omdat ik nog erg moe ben. Ik hoop dat jullie meelezen, eet smakelijk alvast!

Liefs,

Rianne

Advertenties

2 gedachtes over “Ochtendmisselijkheid

  1. Gefeliciteerd! Alles in orde maken voor de baby, een van de mooiste klussen die ik ken. De misselijkheid is soms een ramp maar nu kun je het achter je laten en van de voorpret genieten.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s